xmasLG.jpg

Perinteiset JoulukorttiGlögit

Inbjudan på svenska

Joulu se tulla jollottaa ja maa se mustana mollottaa.

No toivottavasti tuosta synkkyydestä ei enää kovin pitkään jouduta kärsimään, ja älä huoli, viimeistään sunnuntaina 17.12.06 on luvassa sisäistä valaistumista loistavassa seurassa.

Taitaa olla jo seitsemäs kerta kun kutsumme teidät kaikki sankoin joukoin joulukorttiglögeille ja vähintään viides vuosi kun tarjoamme kinkkuja. Tervetuloa siis vääntämään voileipää kaiken tuon jouluhössötyksen keskellä.

Glögiresepti on yhtä lailla harvojen tiedossa kuin Linnan juhlien booliresepti, mutta sen suurin suoja on tässä tapauksessa kyllä muisti (kukaan ei muista miten edellinen satsi tehtiin saatikka siten kuinka vuotta aiemmin).

Pelasta siis itsesi (ja pesueesesi) edes hetkeksi kaupallisuuden piinalta ja liity iloiseen joukkoon olitpa sitten solo tai avecⁿ . (avecⁿ =  sinä + lapset, kummit ja kaimat sekä muut vierailijat jotka luontevasti, ja tarvittaessa väkipakolla, lähtevät mukaan)

Summeri soikoon sunnuntaina 17. joulukuuta

kello 14-18 välisenä aikana.

Tervetuloa,

toivottavat Tylle & Palle,

Väisänen & Nouro

Ruokaa riittää (myös vegeille), se on ihan saletti juttu, mutta jotta sitä ei jäisi ihan mahdottomasti yli, niin pyydämme vastausta muutamaan kysymykseen:  ilmoittautumislomake, tämän lomakkeen avulla voit kertoa myös sen ikävän tosiasian, jos et pääse saapumaan PS Mikään projekti ei oo edenny ja vessa on edelleen ilman ovea ja eteisessä voit saada itteks valkoseksi jne jne. Tänä vuonna on tarjolla siis vain ruokaa ja hyvää seuraa.