Kära vänner, släktingar och övriga gäster!

Även detta år låter vi bli att skicka julkort.

Pengarna som vi sparar in slussar vi över till en och annan köpman. Vi hämtar sen hem (kanske med pulka pga. snösituationen) skinka, senapspulver, mjöl och grädde.

Därpå inleds ivrigt pysslande framför spisen, argumentering med den andra hälften om meningsskiljaktigheter beträffande ordningen och städningen (d.v.s. om processens framåtskridande) utökat med en sistaminutensmöblering samt upphängandet av diverse ny- eller tidigare införskaffade tavlor.


Allt detta bara för att det igen är dags för den traditionella julkortsglöggen!Välkommen på söndagen den 19 december klockan 15-18 till vårt vinterresidens


Kom ensam eller tillsammans, traska genom snödrivor och över isvallar för att smaka på vår välkända och utsökta skinka. Tylle har lovat trolla fram nåt gott även åt alla vegen.

Välkommen, önskar Tylle och PallePS. Tack för att Ni inte hämtar blommor detta år. Vi åker till trakter där det finns lite mindre snö d.v.s. norrut över jul, och det skulle vara tråkigt att lämna alla blommor som bara skulle vissna för sig själv. Blommor i vätskeform inpaketerade i glas (som inte vissnar i första taget) uppskattas desto mer.

Vi hoppas att ni anmäler er när- eller frånvaro på följande länk  Man kan även anmäla sig genom att skicka en kommentar (KOMMENTOI se nedan), ett textmeddelande eller per e-post (
tyllev@gmail.com, palle@iki.fi).