Italian matka etenee. Talo on valittu ja maksettu. Lennot on lunastettu ja vaikka tällä kertaa otimme "oikean" lentoyhtiön, on aikatauluja viilattu firman puolesta. Tulemmekin vasta klo 03.20 takaisin, kokonaista 40 min myöhemmin kuin aluksi oli suunniteltu. Tässä siis syy miks olemme oletetusti uupuneita Tainan ja Petterin häissä.

Autonkin sain varattua viime viikolla. Koska se olen minä joka näitä asioita pääasiassa ongelmoitsee, niin tämä viiminenkään valinta ei tehty turhan helpolla kaavalla. Kävimme nääs eräänä kauniina lauantaina testailemassa autoja autoliikkeessä. Rva:t Soikkeli ja Väisänen + nti Raitanen jr ilmaantuivat autokauppaan tullakseen täsin ignoroiduksi by 5, siis viisi, autokauppiasta. Ok, paikalla nähtiin isoja aurinkolaseja ja mustia paksupohjaisia kenkiä ahtautumassa erinäisten autojen takapenkeille, mutta olis soinu jonkun muukin kuin mehun ja makkaran (ylläribonari) jakajan meitä tervehtivän. No, saatiinpa heiluttaa autoja ihan rauhassa kun mietittiin että jaksetaanko istua kaks tuntia kuinka lähellä toisiamme minkäkin mallin takapenkillä. Kirsi otti aina kuvia hyväksyttyjen mallien merkeistä. Tunsimme itsemme tosi normaaleiksi sen jälkeen kun paikalle ilmaantu pikkutyttöjen sählyjoukkue juoksemaan avoautosta toiseen ;)

Rooman majoitus on myöskin saatu fiksattua. Kirkosta eroamiseni myötä kiinnostukseni kirkollisia virityksiä kohtan on kasvanut (mm. NaistenPankki). Niinpä varasin meille majoituksen luostarista Roomassa. Edellisellä kerralla sama asia oli mielessä, mutta silloin hylkäsin idean ajatellen että eihän kukaan ehdi kotiin ennen kotiintuloaikaa (klo 23).  Ha, ha. Oltiin nukkumassa varmaan joka ilta ennen klo 21. Turistina olo on niin rankkaa. Niinpä tällä kertaa tuo asia ei tuntunut esteeltä.  Me ei saatu sitä ekaa toivetta, mutta nro 2 tärppäs.

Tähän siis haluttiin LAR118%20Image%201%20Front%20view%20%5B3 ja tänne päädyttiin LAR215---terrace.gif

Kulubudjetti on tällä hetkellä luokkaa 470/hlö ja sisältää siis lennot, asunnon ja auton. (+ meillä Rooman majoitukset 125/hlö) Kohtuullista. Ja mikä parasta mun logiikalla- oon jo maksanu meidän osuutemme näistä. Inhoan nääs valtavasti luottokorttilaskuja. Sen takia olen myös sotkenut itseni tähän uusien korttien viidakkoon- Stokkan mastercardiin otin (kai) lisäksi debit ominaisuuden, joka tarkoittaa (kai) että kun matkustan niin voin silloinkin valita maksutavaksi sen että raha häviää samantien tililtäni. Se on kivaa (kai).

Seuraava vaihe matkavalmisteluissa on Toscanan Auringon Alla underthetuscansun.jpgelokuvan kattominen ens viikonloppuna. Samalla ohjelmassa pakollisten nähtävyyksien määrittely. Ko listalle on päässyt tähän mennessä cascata_delle_marmore.jpg Cascata delle Marmore Ternin  lähellä, ihmisen (jo muinaiset roomalaiset...) ihan ittensä rakentamaat putoukset, joiden korkeusero on 165m. Totta kai ko paikka on ihan väärällä suunnalla, mutta siitä viis, ne me halutaan nähdä. Ja ruokapaikkoja oon tietty bongannu matkalla sinne/sieltä. Vaikeusastetta asialle antaa se että putoukset on vähän niinku Imatran koski- kellosta katotaan milloin vesi pärskyy.