Oi Internet! Olen sinua niin kaivannut viettäessäni iltoja Möksällä. Mitä siitä että piha vilisee pupujusseja ja grilliruoka maistuu. Tai että kettu tulee tsiikailemaan muutaman metrin päähän meitä. Ei, ei se paina kun riippuvuustuska tuntuu vieroitusoireina netistä.

No joo, hienoista liiottelua, mutta osittain totta. Töissä tulee tehtyä pääasiallisesti töitä (ihmeellistä elämää) ja illat menee nautiskellessa ihanasta kevätkesästä Ruskiksella. Ei sitä oikeastaan ole hereillä kotona sen kummemmin. Vielä ei ole mokkulaa hankittu ja toivottavasti taitaa jäädä hankkimattakin tältä kesältä. Nukuskelu (kirjan lukeminen + torkku + kirjan lukemisen jatkaminen havahduttua) on ihanaa, varsinkin kun Suris pitää seuraa.

Mutta shoppaus. Keskiviikkona ohjelmassa hääkoltun katsastusta. Mutta sitä ennen tarttee saada sääret kuntoon sunnuntain käräytyksen jäljiltä. Laitoin naamaan ja käsivarsiin SPF25 ja hyvin meni. Mutta sit viritin shortsit mutta en viittiny sotkea käsiä rasvaan ihan kokonaan. TÖÖÖT Väärin. Olis kannattanu. Tunteroisen ehkä istuin ja tavasin epätoivon vimmalla italian perusoppeja ja sain aurinkoihottumaa polviini. YES, Italia here I come!

Tilasinkin sitten aurinkorasvaa niin että riittää ja ilman että tarttee käsiä turhaan sotkea.
4698279_g.jpg
Saas nähdä josko ehtii ennen matkaa. Ranskasta kai se on tulossa. PayPalia osaan käyttää kuin vanha tekijä (mitä nyt salasana oli vähän hakusessa) ja nyt loggaannunkin ulos ennenkuin teen seuraavia harkitsemattomia hankintoja.

Ai niin. Auton vuokrauksesta aattelin sano sen verran että meillähän on siis kohtuhintanen menopeli löytynyt. Saa nähdä mitä se sit on. Yks asia mitä siin ei oo ainakaan tilattuna/ maksettuna on GPS navigaattori. Laitoin meilin kysyäkseni  paljollako irtooja olishan se iroonnu. 27€ + alv / PÄIVÄ. ha ha hahhahahahhhhahhahahahhha. 8 päivää niin oletuksellisesti yli 250 €. Auto oli siis 373€ tai jotain.  NÄppäränä tyttönä huomasin että 200€ saa jo ihan hyvää kamaa olevan perus navigaattorin. Ja 350 alkaa ostamaan jo tasokkaampaakin/ kaikilla hilavitkutinliitoksialla olevaa konetta. idän teitit kuulolla mihin suden kuoppaan tässä matka päätyy. Lauantaina on kuitenkin EURin Fermillä klo 12 treffit.