Hei kaikki ystävät, jotka malttamattomana odotatte kutsua elokuun tärkempään seurapiiritapahtumaan.

Ikävä tuottaa teille pettymys. Ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen jätämme Pallen synttäripileiden järkkäilyn väliin. Sorry.

Perinteisenä juhlaviikonloppuna 29.-30.8. keräämme voimia ja varoja 45v. bileitä varten osallistumalla Loviisassa järjestettävään Wanhassa Wara Parempi tapahtumaan. Tervetuloa sinne!

Wanhassa wara parempi

Ihastuttavat ystävämme Maria ja Tusse ovat luvanneet lainata Loviisan vanhassa kaupungissa, osoitteessa Sepänkuja 10 sijaitsevaa pihaansa viikonlopun ajaksi. Heidän nurmellensa pystytämme parit teltat, monta pöytää ja ziljoona banaanilaatikkoa. Loppis kyltit on vielä tekemättä, mutta mallia on haettu Ruotsin maaseudulta alkukuusta.

Loviisaan siis suuntaamme pakettiauton ja kahden reippaan apulaisen kera (neidit oli varattu keittiöorjiksi juhliin, tehtävä vaihtui, mutta orjuus jatkuu). Toiveena on ettei tuhatpäinen ostava yleisö tallo Marian kukkia, vaan että he keskittyisivät aukomaan lompakkoaan kiihtyvään tahtiin tehdessään löytöjä Pallen antaumuksella vuosien saatossa keräämästä kirppisvarastosta. Taka-ajatuksena on, että ensi talvena kirvarastotilaa voisi käyttää ehkä huonekalujen kunnostustilana. Sitä ennen kaikki talkoilla ostamaan ko tilaa täyttävää romua, köh köh anteeksi, antiikkia.

Loviisassa wwp tapahtumassa yksityiset ja yhteisöt avaavat restauroidut kotinsa koko kansan silmien alle:

Loviisan viidennet valtakunnalliset perinne -ja korjausrakentamisen päivät: VANHOJA TALOJA, IHANIA KOTEJA, ANTIIKKIA & TAIDETTA

Samanaikaisesti Loviisassa on paljon muitakin kirpputoreja ja antiikkikauppiaita Mutta siis osoitteessa Sepänkuja 10 on ne parhaat geimit.

Tavataan Loviisassa!

TV Palle, kohta 44v. ja Tylle 39v.